Workshops

Coaching | Vrij Musiceren - regie in eigen hand


Staat faalangst, podiumvrees of een andere angst of blokkade jouw musiceren in de weg?

Mijn ervaring is dat je aan de hand van een coachingsessie met de MatriXmethode daar heel gericht en doeltreffend zelf een einde aan kan maken, zodat  je weer heerlijk vrij en expressief kunt spelen. Neem hier contact op om een (telefonische) afspraak te maken als je meer informatie wilt. Workshop | Expressief spelen


Wil jij expressiever leren spelen, met alles wat daarvoor nodig is, meld je dan hier aan.

Je leert hoe je muziek op allerlei manieren kunt interpreteren, hoe je een muzikaal verhaal kunt vertellen en hoe je muziek het beste kunt overbrengen .

En van dat alles ga je nog meer genieten van de muziek zelf, maar ook van je eigen fluitspel! (En jij niet alleen :))

Heb je meer dan twee jaar leservaring en wil je graag deelnemen aan deze cursus, geef je dan hier op.

Ik hoop je dan te ontmoeten! 

 

Nieuwe data volgen z.s.m.!

 

Fotoverslag van de workshop Expressief Spelen in Vlissingen op 18 april 2018Reacties op eerdere workshops


 

De Cursus Mozart en tijdgenoten is inmiddels achter de rug. Alle deelnemers waren erg enthousiast!

(Henriette) " De tijd ging heel snel en dat is een goed teken! Veel geleerd en je vertelde het op een leuke manier. Ook leuk met al die luisterfragmenten erbij. Ga zo door:) "

(Lia ) " Heel gaaf en leuk om alles weer eens te horen hoe het allemaal in elkaar zit. Goed ook om de luisterfragmenten te horen en toe te passen wat je ons daarover hebt verteld. Leuk om ook andere te horen spelen en daar weer van te leren. Een hele goede besteding van mijn vrijdagavond! Je bent een topper in je werk en enthousiasme! "

(Grace) "Met veel interesse heb ik de workshop ' Mozart en tijdgenoten' gevolgd. Na 3 avonden in de muziekgeschiedenis gedoken te zijn en dit door eigen fluitspel, maar ook samenspel, getracht in de praktijk te brengen, ben ik enorm aangespoord om er verder mee te gaan. Kennis van de muziekgeschiedenis laat de muziek en de componist zoveel meer leven! Een zeer inspirerende workshop dus."

 

Stralend & Zuiver  

‚ÄčOp 18 maart vond de workshop Stralend & Zuiver plaats in muziekhandel Dal-Segno te Siedrecht.

Er is hard gewerkt aan ademsteun, intonatie, klankkleur etc. 

Iedereen ging met een gereedschapskist vol nuttige tools weer naar huis.

Een paar reacties: "Ik vond het een hele nuttige workshop." "Ik heb er echt veel aan gehad. Dat van die ademhalingstechniek wist ik niet. En het ging gelijk een heel stuk beter." "Het was leuk om ook met elkaar te spelen en te werken aan zuiverheid." "Bedankt voor de stralende workshop. Echt een aanrader. Ook voor gevorderde! Even terug naar de basis. Een stukje bewustwording van wat je allemaal kan en moet doen om een mooie toon te krijgen. Met een groepje was het ook erg leuk. Je leert van elkaar! Ookal heb je niet de zelfde hoeveelheid ervaring. Eigenlijk is 2 uur te kort. Maar door de enthousiaste Marjolein lukt het toch om iedereen na te laten denken en wat te leren. Met fluiten ben je tenslotte nooit uitgeleerd!"

 

  •  


Aanmelden Workshops


Naam *

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

E-mail adres *


Leeftijd

Aantal jaar leservaring


Ik meld mij aan voor een Workshop

Ja
Nee

Naam Workshop

Datum


Ik meld mij aan voor een Cursus

Ja
Nee

Naam Cursus

Data


Opmerkingen